Riyadh versloeg Hassa Justice met 5-0, Cristiano Ronaldo trapte een dubbel!

De 22e ronde van de Saoedische competitie begon op 5 april om 3:00 uur, dit keer tegen Riyad en Hassa Justice, en Riyad was in grootse vorm, plus Cristiano Ronaldo keerde terug in het goedkope voetbalshirts en trapte zo’n wanprestatie, met 5 doelpunten terwijl hij Hassa Justice 0 uitschakelde.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam in de 39e minuut toen Cristiano Ronaldo een diagonaal schot naar links binnenknikte en gemakkelijk scoorde, Riyadh kwam op 1-0 en de druk kwam aan de kant van Justice Hassa. Het tweede doelpunt kwam in de 55e minuut toen Anderson Talisca scoorde met een schot vanaf de linkerkant van het strafschopgebied, vanuit een strakke hoek, en de doelman de bal opsprong en bijna van afstand miste. Het derde doelpunt kwam in de 66e minuut, toen Anderson Talisca naar Cristiano Ronaldo passte, die de bal langs een verdediger van Justice Hassa nam en een dubbel schot loste! En op dit punt zette Riyadh de overwinning eigenlijk op slot, Hassa Justice stond onder grote druk en het was eigenlijk moeilijk om de wedstrijd te doen kantelen, want de spelers van Riyad waren in goede vorm, geen vermoeidheid en het hele team zag er opgewonden uit door de komst van Cristiano Ronaldo. Het vierde doelpunt kwam in de 78e minuut, opnieuw van Anderson Talisca met een opwaarts schot dat de keeper tevergeefs tegenhield. Het laatste doelpunt werd gescoord in de extra tijd met een schot van Ayman Yahya, waardoor Riyadh een perfecte finish en de eindoverwinning kreeg.

De wedstrijd kon worden beschouwd als een eenzijdige showcase voor Riyad, na alle tijd en extra tijd, maar Justice Hassa kreeg geen doelpunt, terwijl Cristiano Ronaldo en Anderson Talisca goed scoorden, en het hele team van Riyad schitterde. Dus fans die deze wedstrijd of Cristiano Ronaldo gemist hebben, kunnen naar onze website gaan en dezelfde Ronaldo 7 voetbaltenues kopen om de wedstrijd opnieuw te beleven!