Real Madrid verliest thuis van Villarreal

In de 28e ronde van de Spaanse eerste divisie deze week, Real Madrid gehost Villarreal in een felle strijd tussen de twee partijen, met Real Madrid uiteindelijk verliest de wedstrijd 2-3 met een punt achterstand.

Veel veteraan fans van deze twee teams moeten niet onbekend zijn met hun mogelijkheden zijn zeer sterk, in het verleden het spel ook botste met elkaar vele malen, de kracht is niet vergelijkbaar. Echter, in dit spel, Real Madrid, die het voordeel van het thuisveld heeft, speelde niet zijn volle kracht, de spelers zijn niet in een bijzonder goede staat, zeer ongelukkige nederlaag aan de tegenstander.

In de 16e minuut van de wedstrijd stak Asensio, die het Real Madrid Voetbalshirt 2023 droeg, de bal in het net, waardoor Paulo Torres een doelpunt maakte, wat Real 1 punt opleverde. Villarreal viel vervolgens aan om te proberen de stand gelijk te trekken, en in de 39e minuut slaagde Chukwuze erin de bal in het doel van Real te schoppen om een punt terug te brengen voor zijn team, waarmee het 1-1 stond. In de 48e minuut kreeg Vinicius de kans om uit een slimme voorzet in het strafschopgebied te schieten en Real Madrid opnieuw een punt te bezorgen. Villarreal liet zich niet van de wijs brengen, want Morales scoorde twee keer om de stand op 2-2 te brengen, en net toen de wedstrijd op het punt stond te eindigen, sloeg Chukwuze opnieuw toe.

Hoewel Villarreal een fout maakte en een doelpunt maakte, pasten ze hun mentaliteit goed aan en werkten de spelers perfect met elkaar samen, dus de overwinning was te verwachten en ik hoop dat deze twee teams in de toekomst nog beter zullen spelen. Als u ook van voetbal houdt, welkom op onze website om goedkope voetbalshirts aan te passen, waar u kleuren, nummers, maten, enz. kunt aanpassen. Welkom bij raadplegen!