Antony Santos in de schijnwerpers als Manchester United Nottingham Forest met 2-0 verslaat!

16 april begon met een clash tussen Manchester United en Nottingham Forest, de 31e ronde van de Premier League, en United boekte een 2-0 overwinning, met beide doelpunten van Antony Santos in een Manchester United Voetbalshirt 2023, die het middelpunt van de belangstelling op het veld was.

De twee doelpunten van de wedstrijd vielen in de 32e minuut van de eerste helft en de 78e minuut van de tweede helft. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Bruno Fernandes, die een geweldige voorzet gaf en Anthony Martial schoot vanaf de linkerkant, maar de keeper van Nottingham Forest onderschepte de bal en pareerde hem. Het tweede doelpunt werd gemaakt door Antony Santos, die naar binnen sneed en de bal doorspeelde naar zijn teamgenoot Diogo Dalot, die vervolgens een doelpunt maakte dat Nottingham Forest-doelman Keylor Navas van dichtbij niet kon redden. Nottingham Forest had in de 78e minuut niet meer gescoord en dat betekende dat United de overwinning in feite had bezegeld.

Over het geheel genomen was de wedstrijd fantastisch, vooral het optreden van Antony Santos, een jonge ster geboren in 2000 die op 18-jarige leeftijd zijn debuut maakte in het eerste elftal en daarna bij verschillende clubs speelde voordat hij in 2022 voor 100 miljoen euro naar United kwam. Hij heeft ook het Braziliaanse nationale Olympische team aan het kampioenschap geholpen en heeft een mooie toekomst voor zich.

Dus als je deze wedstrijd nog niet live hebt gezien, ga dan naar de wedstrijd kijken, je zult blij zijn met de prestaties van Manchester United! En kijk uit naar meer van Antony Santos in het goedkope voetbalshirts.