Fati scoorde twee keer, Barcelona won met 3-0 thuis van Mallorca

Op 29 mei is de 37e ronde van La Liga afgetrapt. Barcelona, dat vooraf al de La Liga titel had gewonnen, won thuis met 3-0 van Mallorca, waarbij Fati in het FC Barcelona Voetbalshirt twee keer scoorde en Mallorca’s N’Diaye met een rode kleur het veld verliet. De twee aanvoerders van Barcelona, Busquets en Trump, namen na de wedstrijd in tranen afscheid van de thuisfans, die Barcelona aan het eind van het seizoen zullen verlaten.

Barça scoorde in de eerste minuut van de wedstrijd, Gavi stak de bal voor vanaf de rechterkant van het strafschopgebied, en Fathi plaatste een schot van rechts in het lege net vlakbij de penaltystip. 1-0, Barça nam de openingsvoorsprong! In de 13e minuut struikelde N’Diaye over Balde en werd met een rode kaart van het veld gestuurd. In de 24e minuut ontving Fathi een directe pass van Levan aan de linkerkant van het kleine strafschopgebied om twee keer te scoren, en Barcelona breidde zijn voorsprong uit. In de 70e minuut stak Dembele de bal vanaf de rechterkant voor, en Garvey scoorde vanaf het midden van het strafschopgebied, 3-0, Barcelona gooide de wedstrijd op slot.

De laatste wedstrijd eindigde Barca 3-0 Maroc, de laatste momenten van het spel om de overwinning te bepalen na Harvey zal dragen goedkope voetbalshirts Busquets en Alba twee kapiteins vervangen, de twee kapiteins betraand afscheid van de fans, dit is hun laatste thuiswedstrijd, dank hen voor hun bijdrage aan Barca, ongeacht voor welk team ze spelen volgende, zegen hen meer en meer goed!