zeg nooit nooit! Juventus wint opnieuw

Op 13 maart, de 26e ronde van de Serie A, ontving Juventus Sampdoria 4V2. Het was een zeer spannende wedstrijd, waarbij de twee teams elkaar achtervolgden, maar Juventus was iets sterker en won de wedstrijd met twee doelpunten voorsprong. De fans op het veld met de zwart-wit gestreepte Juventus Voetbalshirt 2023 waren dolenthousiast.

Juventus ging goed van start, met twee doelpunten in de eerste 24 minuten van de eerste helft om hun voorsprong uit te breiden naar 2-0. Maar de pret duurde niet lang, want Sampdoria scoorde ook twee opeenvolgende doelpunten in de 31e en 32e minuut om de stand gelijk te trekken. Gelukkig hernam Juventus het initiatief in de tweede helft. In de 64e minuut maakte Rabiot het tweede doelpunt van de wedstrijd, en voor het einde van de wedstrijd voegde de 19-jarige Sule er een afgeketste kopbal van Vlahovic aan toe om zijn eerste doelpunt in de Serie A te maken, en Juventus versloeg Sampdoria met 4V2.

Hoewel Juventus won, voelde Vlahovic zich niet erg gelukkig omdat het de 8e keer was dat hij een schot miste en een strafschop werd gered, deze slechte vorm is al lange tijd aan de gang en hij was erg angstig, het was zo triest. Hopelijk past hij zich snel aan en zien we hem de volgende keer een mooi doelpunt maken in een goedkope voetbalshirts!

Dit is Juventus’ vijfde overwinning in hun laatste zes competitiewedstrijden. Hoewel ze vijftien punten in mindering hebben gekregen van de Serie A om helemaal achteraan op de ranglijst te vallen, hebben ze onlangs hun kracht weer bewezen met een golf van opeenvolgende overwinningen en hebben ze het licht van de Champions League weer gezien. Hoewel het duidelijk is dat het een zeer zware weg is, hebben ze daardoor niet opgegeven en proberen ze elke overwinning te grijpen, en de Champions League is nog steeds hun doel. Laten we afwachten wat ze bereiken!