Real Madrid is bereid een hoge prijs te betalen om Bellingham vast te leggen

Real Madrid zal Bellingham een jaarsalaris van 12 miljoen euro verstrekken. Na zorgvuldige vergelijking is Real Madrid duidelijk van mening dat Bellingham geschikter is om het Real Madrid Voetbalshirt 2022 te dragen dan Enzo Fernandez. Real Madrid beschouwt Bellingham als een strategisch ondertekeningsplan en is bereid een transfersom van 100 miljoen euro te betalen. In termen van het jaarsalaris van de spelers verstrekte Real Madrid Bellingham een jaarsalaris van 12 miljoen euro, een vijfjarig contract met een schadevergoeding van maximaal 1 miljard euro.

De 19-jarige Bellingham maakte dit jaar indruk op het WK. Real Madrid’s taak Bellingham voldoet perfect aan de toekomstige strategische vereisten van het team. Hij zal de toekomst ondersteunen met Camavinga, Joan Armeni en Enderik. Bovendien zal Bellingham ook worden opgeleid tot de opvolger van Modric, dus hoe duur de prijs ook is, hij moet achter Bellingham aan.

Naar verluidt heeft Bellingham besloten eerst naar Real Madrid over te stappen, maar Liverpool is ook een van de populaire teams om Bellingham te contracteren, en Manchester City is ook geïnteresseerd in Bellingham. Dortmund heeft de speler gevraagd om zo snel mogelijk te beslissen of hij volgende zomer wil vertrekken, en de relatie tussen Real Madrid en de eigenaren van Dortmund is erg goed, wat betekent dat Real Madrid een voorsprong heeft in de competitie.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *