Paris Saint-Germain verloor met 0-1 van Rennes

Paris Saint-Germain speelde uit bij Rennes. Na 90 minuten van de wedstrijd verloor Paris met 0:1 van de tegenstander. Deze spelronde heeft een diepe indruk op mensen gemaakt. Paris heeft 2 van de laatste 3 competitieduels verloren en de voorsprong in de competitie is gezakt naar 3 punten. Paris heeft 3 overwinningen, 1 gelijkspel en 2 nederlagen tegen Rennes in de laatste 6 keer. In deze wedstrijd begonnen Messi en Neymar, die Paris Saint Germain PSG Voetbalshirt droegen, de wedstrijd en stond Mbappé stand-by.

In de eerste helft van de wedstrijd, tegenover de verdedigende opstelling van de thuisploeg Rennes, kwam Paris een beetje tekort in scoren. In de 64e minuut van de wedstrijd scoorde Hamari Traore voor Rennes. Mbappé kreeg een kans op de gelijkmaker, maar miste een enkele kans. Uiteindelijk verloor Paris de wedstrijd met 0-1. Na deze speelronde blijft Paris Saint-Germain aan de leiding in het Ligue 1-klassement, maar de voorsprong is teruggebracht tot 3 punten. Bovendien verscheen Messi in deze wedstrijd vele malen in de positie van de middenvelder, wat ook ontevredenheid veroorzaakte bij fans die messi psg shirt droegen na de wedstrijd.

Paris Saint-Germain verloor na 3 ronden in de tweede ronde en staat momenteel bovenaan met 47 punten. In deze ronde werd de voorsprong van Paris door de overwinning van Lens achter hem teruggebracht tot 3 punten. Nadat Rennes deze wedstrijd had gewonnen, bereikten hun punten 37 punten, waarmee ze vijfde werden in het toernooiklassement.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *