Messi viert zijn vijfde WK

Messi viert zijn vijfde WK

Messi speelde voor Argentinië Messi 10 Thuis Shirt. Messi draagt ​​het nummer 10-shirt sinds 28 maart 2009, toen hij tegen Venezuela speelde in de WK-kwalificatiewedstrijden. Messi droeg een doelpunt en een assist bij in die wedstrijd. De voormalige eigenaar van de nr. 10 van Argentinië was Juan Roman Riquelme, en de beroemdste Argentijnse nr. 10-trui was Diego Maradona.

En Messi maakte op 17 augustus 2005, in de vriendschappelijke wedstrijd tussen Argentinië en Hongarije, zijn debuut in het nationale team. Op dat moment droeg Messi het nummer 19-shirt, maar Messi kreeg in die wedstrijd ook een rode kaart. Maar toen Messi deelnam aan de Olympische Spelen in Peking, droeg hij trui nr. 15.

媒体:梅西没去阿根廷但10号要有人穿!迪马利亚被提名但他拒绝!_球衣_巴萨_科雷亚

Messi droeg ook het nummer 10-shirt om Argentinië te vertegenwoordigen op de WK’s van 2010, 2014 en 2018. In 2021 droeg hij trui nr. 10 en volgde hij Argentinië om de Copa America-trofee te winnen. Het was ook de eerste keer in zijn carrière dat Messi het nationale team won. Wedstrijd kampioen. Dit WK in Qatar is ook het 5e WK waarin Messi nr. 10 draagt, en het is ook het laatste WK in zijn persoonlijke spelerscarrière. Ik hoop Messi te zien schitteren in duurzame shirt.

Het bovenstaande is het rapport over “Messi viert zijn vijfde WK” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *