Manchester United bereid bod te verhogen om Garner Joe te behouden

Manchester United bereid bod te verhogen om Garner Joe te behouden

Manchester United is er vast van overtuigd dat het de contractverlenging met de jonge verdediger Ganacho kan afronden en tot een nieuw akkoord kan komen. Sinds de zomer heeft Manchester United een ontmoeting gehad met de zaakwaarnemer van Ganacho om zaken te bespreken die verband houden met contractverlenging. Manchester United weigert de voortgang van de onderhandelingen over contractverlenging bekend te maken. Manchester United is van plan de jonge verdediger, die nog maar 18 jaar oud is, een lucratief langetermijncontract aan te bieden. In de laatste ronde van de competitie was het Garnacho’s doel in een Goedkope Manchester United Third Voetbalshirt dat Manchester United hielp Fulham te verslaan.

De staat van Ghanacho dit seizoen is erg goed. In de League Cup-wedstrijd tegen Aston Villa was het ook het doelpunt van Ghanacho dat de Rode Duivels hielp hun tegenstanders uit te schakelen en op te schuiven. In de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Real Sociedad scoorde Garnacho zijn eerste doelpunt in de carrière van Manchester United in het eerste elftal. De Argentijnse verdediger bevindt zich stilaan in het eerste elftal in aanloop naar de start van de tweede seizoenshelft.voetbaltenue kind

曼联新C罗梅开二度,青年足总杯进四强!朗尼克观战预示未来主帅_德罗·加纳乔_欧冠_马德里竞技

Ganacho, die duurzame shirt draagt, heeft een contract bij Manchester United tot 2025. Manchester United heeft de verdediger een contractverlenging aangeboden, waarvan ze hopen dat die tijdens het WK wordt afgerond. United is ook op de hoogte van de interesse in de speler van een aantal Europese reuzen. Ganacho kwam in oktober 2020 over van Atletico Madrid bij Manchester United. De twee reuzen van La Liga, Real Madrid en Barcelona, ​​hebben deze speler goed in de gaten gehouden. Daarnaast hopen ook Bayern en Dortmund Ganacho naar de Bundesliga te halen. Ook Chelsea, Arsenal en Paris Saint-Germain hebben grote interesse getoond in de verdediger.

Het bovenstaande is het rapport over “Manchester United bereid bod te verhogen om Garner Joe te behouden” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *