Ik kijk uit naar een prachtige wedstrijd tussen Marokko en Kroatië

De halve finales van het WK zijn afgelopen. Het Franse team schakelde Marokko met 2-0 uit en ging door naar de finale. Frankrijk gaat met Argentinië strijden om het kampioenschap. Marokko voetbalshirts 2022 zijn zeer spijtig. Hoewel het promotieproces soepel verliep, verloren ze toch de wedstrijd en misten ze de finale. Vervolgens zal dit team dat het beste record in het Afrikaanse voetbal heeft neergezet met Kroatië strijden om de derde plaats.

Kroatië vs Marokko speelden tegen elkaar in de eerste ronde van de groepsfase. De score was beschamend 0-0. Tijdens de wedstrijd kreeg geen van beide ploegen een goede kans om te scoren. Deze game werd ook beschouwd als de meest saaie en saaie game. In de latere periode gingen Kroatië en Marokko allebei door verlengingen en penalty’s in de knock-outrondes voordat ze doorgingen naar de halve finale, maar helaas stopten ze allebei in de halve finale en konden ze alleen strijden om de derde plaats.

Voor Kroatië is de titel op de derde plaats misschien niet zo belangrijk, maar voor de gouden generatie van Kroatië kan het toevoegen van nog een medaille een succesvolle afsluiting zijn van hun WK-reis. Voor de Marokkanen is elke stap die ze nu zetten gloednieuw en ze willen op dit moment zeker meer geschiedenis schrijven, wat de aandacht van de wereld trekt. Een derde plaats op het WK wordt vaak gezien als een troostprijs voor het verlies in de halve finale, maar deze keer hebben zowel Kroatië als Marokko gewonnen. En we kunnen ook goedkope voetbalshirts dragen om het puurste voetbal in dit spel te zien en de unieke voetbalcultuur van de twee teams te voelen.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *