Chelsea kreeg goals tegen in elk van hun laatste 6 wedstrijden

Chelsea kreeg goals tegen in elk van hun laatste 6 wedstrijden

In de eerste ronde van de groepsfase van de Champions League verloor Chelsea met 0-1 van Dinamo Zagreb. Het is vermeldenswaard dat Chelsea dit seizoen alleen de nul hield tegen Everton in de eerste ronde, en de volgende zes wedstrijden. De wedstrijd kreeg elke wedstrijd de bal toe.

Chelsea investeerde deze zomer bijna 280 miljoen euro in de transfermarkt, de eerste plaats in Europa, maar hun prestaties in het nieuwe seizoen zijn onbevredigend. In de Premier League hebben ze 2 overwinningen, 1 gelijkspel en 3 nederlagen in 6 ronden en staan ze op de zesde plaats. In de Champions League viel de eerste ronde tegen.Blauw Chelsea shirt

Het team heeft zojuist een contract van zes jaar verlengd met Reece James in een Goedkope Chelsea Thuis Voetbalshirt 2022, waarmee hij £ 250.000 per week verdiende, waarmee hij de best betaalde verdediger in de geschiedenis van de club is. Het is duidelijk dat Tuchel nog steeds de toestand van het team moet blijven aanpassen, vooral de verdediging.

Het bovenstaande is het rapport over “Chelsea kreeg goals tegen in elk van hun laatste 6 wedstrijden” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *