Benzema en Rudiger missen pre-match training van Real Madrid

Benzema en Rudiger missen pre-match training van Real Madrid

Deze speelronde van La Liga Real Madrid gaat naar de uitwedstrijd tegen Vallecano. Deze wedstrijd is tevens de voorlaatste wedstrijd van Real Madrid voor het WK. Real Madrid verzorgde de laatste training voor de wedstrijd op de trainingsbasis van Valdebebas. Zema en Rudiger, die messi psg shirt droegen, waren afwezig op de training.

Benzema en Rudiger kwamen niet opdagen op de groepstraining en het is voor hen moeilijk om in de selectie te komen voor de wedstrijd van morgen, de voorlaatste wedstrijd voor het WK buiten het seizoen. Benzema trainde gisteren niet in hetzelfde tempo als de spelers omdat ze door een overbelaste heup werden behandeld door Real Madrid-fysiotherapeuten terwijl Rudiger aan het sporten was in de sportschool.

Joan Ameni en Hazard, die Wit Real Madrid kinderkostuum droegen, waren beide afwezig in de laatste groepswedstrijd van Real Madrid in de Champions League tegen Celtic. Ze trainden normaal. Daarnaast wordt gemeld dat Real Madrid-coach Ancelotti ook tegen Celtic zal spelen. Vallecano verscheen op het veld in de wedstrijd. Eerder had Ancelotti kritiek geuit op de penalty van de scheidsrechter, maar Ancelotti mag niet geschorst worden.

Het bovenstaande is het rapport over “Benzema en Rudiger missen pre-match training van Real Madrid” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *