Barcelona vs Real Madrid in de Western Super Cup-finale

In de tweede halve finale van de Spaanse Super Cup schakelde Barcelona uiteindelijk Real Betis uit met een totaalscore van 6-4 na strafschoppen. Toen Barcelona twee keer op voorsprong kwam, werd het zelfs in verlenging gelijk gemaakt door Betis. De twee Western Super Cup-wedstrijden gingen naar penalty’s en wonnen uiteindelijk met 4-2. De totaalscore schakelde Betis uit met 6-4. Strijd met Real Madrid om het kampioenschap.

In de 40e minuut volgde Lewandowski en werd geblokkeerd, waarna hij scoorde met een extra schot! Real Betis 0-1 Barcelona! In de 78e minuut volleyde Fekir en scoorde! Real Betis 1-1 Barcelona! In de 93e minuut volleyde Fati met zijn linkervoet vanaf de lijn van het strafschopgebied en scoorde! Real Betis 1-2 Barcelona In de 101e minuut scoorde Moron met zijn hiel! Real Betis 2-2 Barcelona.

De wedstrijd ging in verlenging. In de strafschoppenserie maakten Lewandowski, Casey, Fati en Pedri vier vrije worpen en redde Ter Stegen de schoten van Juanmi en William Carvalho. Uiteindelijk schoof Barcelona met 6-4 door naar de finale. Barcelona en Real Madrid ontmoeten elkaar opnieuw in de Spaanse Super Cup. Barcelona is het meest succesvolle team in de geschiedenis van de Spaanse Super Cup. Ze hebben in totaal 13 kampioenschappen gewonnen. De laatste keer dat ze het kampioenschap wonnen dateert van het seizoen 2018-19. Maar na de herstructurering raakte Barcelona nooit meer betrokken bij dit kampioenschap.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *