Barcelona moet het nog eens worden met Chelsea

Barcelona moet het nog eens worden met Chelsea

Volgens berichten zal Barcelona Aubameyang verkopen. Aubameyang zal deze maand het FC Barcelona Uit Shirt uittrekken, hoewel het een paar dagen kan duren voordat een deal rond is.

Barça is in gesprek met Chelsea en een overeenkomst is moeilijk gebleken. Hoewel alles erop wees dat ze het eens zouden zijn, waren er verschillen tussen de twee partijen.

Barcelona wil een transfersom van ruim 25 miljoen euro, een bedrag dat Chelsea alleen kan halen als ze Marcos Alonso erbij halen.

Maar Barça wil dat de twee deals gescheiden zijn. Chelsea wil dat ze samen eindigen en wil iets toevoegen aan de waarde van Alonso. Barcelona wil Alonso tekenen voor 10 miljoen euro.

De bovengenoemde meningsverschillen hebben de deal vertraagd en Barca zal geduldig moeten wachten, hoewel de verkoop van Aubameyang Barca in staat zou stellen Conte te registreren.nederlands voetbalshirt

Barça heeft tot zondag de tijd om de verdediger de registratie te laten voltooien zodat hij tegen Valladolid kan spelen.

Het bovenstaande is het rapport over “Barcelona moet het nog eens worden met Chelsea” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *