Argentinië 2-0 Polen gaat door naar achtste finales

In de laatste ronde van de Wereldbeker Groep C-strijd versloeg Argentinië Polen met 2-0 met de doelpunten van McAllister en Alvarez, en won de eerste plaats in de groep zoals ze wilden, en zal in de 1/8 finale tegen Australië zijn, terwijl Polen nipt de tweede plaats in de groep behaalde met een doelsaldovoordeel en Frankrijk zal ontmoeten. Erg mooi!

In de 38e minuut van de wedstrijd raakte Szczesny Messi in het gezicht in het strafschopgebied. Nadat var bevestigde dat de scheidsrechter een strafschop had toegekend, werd de strafschop van Messi dapper opgelost door Szczesny. In de 46e minuut, McAllister Na het ontvangen van Molina’s omgekeerde driehoekspass en het duwen van de verre hoek om te scoren, Polen 0-1 Argentinië.

Argentinië nam in de 67e minuut een 2-0 voorsprong toen Julián Alvarez een steekpass scoorde van Enzo Fernandez. In de 73e minuut maakte Messi, gekleed in de Argentinië Shirt, een precieze pass naar Alvarez, wiens schot het zijnet raakte. In de 86e minuut ging het schot met één hand van Lautaro Martinez net naast het doel. Aan het einde van de wedstrijd stond Argentinië op de eerste plaats in de groep met drie punten en ging door naar de knock-outronde. Polen vertrouwde op het voordeel van het doelsaldo om door te gaan naar de tweede plaats in de groep.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *